Family Day 2017

Sat , 18-3-2017
1569 views

On March 12th, King´s Kids welcomed and served 18 Messianic Jewish and Arab families 


 

“There is neither Jew nor Greek, there is neither slave nor free, there is no male and female, for you are all one in Christ Jesus.” Gal. 3, 28 NSV

 

“Let us therefore make every effort to do what leads to peace and to mutual edification.” Rom. 14, 19 NIV

 

“With this faith, we will be able to transform the jangling discords of our nation into a beautiful symphony of brotherhood.” Martin Luther King Jr.

 

For more pictures of the event, please use the following link or just click on Media Portal in the top menu. 

http://houseoflight.net/media-portal/index.php?id=100&?lan=EN 

 

 

 

Recent News


King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
109 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
245 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

King’s Kids op detective missie

Sat , 10-3-2018
294 views

Prijs de Heer voor onze kinderen en jongeren van King’s Kids en voor elke minuut die ze met elkaar en met de Heer kunnen doorbrengen. Samen, in gezegend gezelschap en eenheid ervaren we God op nieuwe manieren en kunnen we geweldige dingen doen. Hier krijgt u een inkijkje in de King’s Kids activiteiten.

Upcoming Events