King's Kids weer thuis

Wed , 2-9-2009
647 views

De gemengd Arabisch-Joodse groep King's Kids zijn weer terug van hun 10-daagse tour door Nederland.....


 

De King’s Kids zeggen “Dank u wel!”
 
De King’s Kids Israel hebben hun tournee in Nederland voltooid. Een groep van 6 Joodse, 6 Arabische – van wie 2 Palestijnse – hebben in Nederland op diverse plaatsen opvoeringen gegeven. De opkomst lag tussen de 50 en 600 mensen, maar getallen doen er niet zo toe. Wij geloven dat iedereen van wie de Heer wilde dat hij of zij aanwezig was, er ook inderdaad bij was.
 
Alle opvoeringen zijn heel succesvol verlopen. De liederen waar de Kids op dansten, werden ook door de Kids zelf geïntroduceerd en zij gaven ontroerende getuigenissen van hoe belangrijk het is om dicht bij de Heer te leven, dicht bij de Heer te blijven en hoe de Heer eenheid tussen hen gaf, ondanks hun zo verschillende achtergronden. In en rond Israel leven Joden en Arabieren in het algemeen volledig gescheiden van elkaar en beide groepen koesteren veel haat en vooroordelen tegen elkaar. Jezus leert ons echter om diegenen die doorgaans “de vijand” genoemd worden lief te hebben en het publiek werd erg geraakt bij het samen zien dansen van de Israëlisch-Arabische, Israëlisch-Joodse en Palestijns-Arabische Kids in eenheid voor de Heer.
 
De Kids zijn zelf ook geestelijk gegroeid tijdens hun verblijf in Nederland. De hele groep is aanzienlijk ten goede veranderd en dat komt alleen maar door het werk van de Heilige Geest in eenieder van hen. De meeste Kids voeren al een tijd met elkaar dansen op en kennen elkaar al goed, maar er is nu zelfs nog veel meer vriendschap, veel meer eenheid en veel meer begrip voor elkaars achtergronden.
 
Wij willen graag iedereen heel erg bedanken voor alle gebeden en andere ondersteuning. Boven alles willen wij onze Heer Jezus danken zonder Wie niets van dit alles zelfs maar bij benadering mogelijk zou zijn.
 

Recent News


Update op King’s Kids Israel campagne in Slovakije 2018

Sun , 28-10-2018
393 views

In 1993 stuurde de Heer een delegatie vanuit King’s Kids Zwitserland en Duitsland om wat nu King’s Kids Israël heet op poten te zetten. Afgelopen zomer zijn wij als King’s Kids Israël naar Slowakije gegaan om hun King’s Kids initiatief te helpen lanceren. Deze manier van doorgeven is duidelijk een prachtig Koninkrijksprincipe. 

King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
384 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
491 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

Upcoming Events