De samenkomst van vrouwen uit Galilea

Tue , 22-5-2012
793 views

De maandelijkse samenkomst van vrouwen uit Galilea. Een gezamenlijke ontmoeting voor Arabische christelijke vrouwen en Joodse gelovigen werd gehouden op het House of Light land.


 

 

De samenkomst van vrouwen uit Galilea op het House of Light land

De langverwachte dag brak aan. De zon danste tussen de bomen toen de bus vrouwen uit Galilea (Bnot Or = dochters van Licht) meenam naar het House of Light land. Bnot Or zijn Joodse en Arabische vrouwen die elke twee maanden bij elkaar komen voor lofprijzing, gebed en samenzijn en die deze keer elkaar ontmoetten in de natuur. Ze bloeiden helemaal op toen ze zagen dat de olijfbomen en de wijnstok, die sommigen van hen jaren geleden geplant hadden, goed groeien en vrucht dragen tussen de groene bergen en bossen. De beek blijft stromen als muziek die goed klinkt in de oren en water geeft om het land te onderhouden. De vrouwen proefden zelfs de olijven van het land die afgelopen oktober geplukt waren en olijfolie was aan de diverse salades toegevoegd. Lofprijzing en gebed werden voor de Glorie van de Heer opgeheven en Zijn aanwezigheid in ons midden was duidelijk te merken toen we het land opnieuw toewijdden aan Zijn Glorie waarbij we op Hem vertrouwen dat het land Zijn licht zal blijven schijnen naar de omringende dorpen.

 

This article is also available in English //

Nieuws


Update op King’s Kids Israel campagne in Slovakije 2018

Sun , 28-10-2018
536 views

In 1993 stuurde de Heer een delegatie vanuit King’s Kids Zwitserland en Duitsland om wat nu King’s Kids Israël heet op poten te zetten. Afgelopen zomer zijn wij als King’s Kids Israël naar Slowakije gegaan om hun King’s Kids initiatief te helpen lanceren. Deze manier van doorgeven is duidelijk een prachtig Koninkrijksprincipe. 

King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
463 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
566 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

Upcoming Events


U bent hier: House of Light > About