"I will praise You, O Lord, with my whole heart; I will tell of all Your marvelous works."

Psalm 9:1

About Prison Ministry

Door de genade van de Heer, waarbij we weten in Wie we geloven, Zijn grote grenzeloze macht en Zijn grote hart dat Zijn kinderen nooit beschaamd laat staan, gaan we door met hier bezoeken afleggen, net als in 20 andere gevangenissen in het land. We brengen het Goede Nieuws dat het falen van de gevangenen in succes kan omzetten en hen helpen om hoop te zien in de liefde van Jezus. Ze leren om door hun problemen, hun gebrokenheid en hun pijnlijke verleden heen te kijken. We vertrouwen op de Heilige Geest om het werk te doen dat niemand van ons kan doen: voor ons uitgaan, de grond voorbereiden, de innerlijke mens weer heel maken, de diepste wonden genezen en ziel en geest vernieuwen.

Hij is almachtig en we prijzen Hem en bewonderen Zijn eeuwige liefde en vergeving en Zijn verbazingwekkende kracht in het doen van diverse wonderen op zoveel verschillende en creatieve manieren.Als je langs het meer van Galilea rijdt in noordwaartse richting, kom je langs twee heel grote gebieden, die er prachtig ontworpen uitzien. Ze zijn heel schoon en aantrekkelijk. Je zou zo kunnen denken: dit is een prachtig vakantiepark dat aan de voet van een mooie berg ligt, zo dicht bij het meer en de Arbel-berg. Wellicht kunnen we kijken of we daar onze volgende conferentie kunnen organiseren.

> Read more

Recent News


Kerstbezoeken gevangenissen

Tue , 22-1-2019
2231 views

  “En wij weten dat voor wie God liefhebben, voor wie volgens zijn voornemen geroepen zijn, alles bijdraagt aan het goede..” Romeinen 8:28   

Gevangenis updates

Mon , 3-12-2018
2783 views

De eeuwige beloning gaat altijd de tijdelijke opoffering te boven. Soms is het enige dat nodig is een beetje vriendelijkheid om ons eraan te herinneren hoezeer God begaan is. Dank jullie wel voor jullie grote harten. Jullie liefde, gebeden en gaven maken een groot verschil. Geniet van het oogsten van de goede oogst met ons.

gebedsverzoek gevangeniswerk

Sat , 17-11-2018
2282 views

Beste gebedsstrijders,   “Wanneer de Zoon u vrij zal maken, zult u werkelijk vrij zijn.”(Johannes 8:36)     We gaan gevangenen bezoeken met een groep toegewijde mensen die komen met het geloof en vertrouwen dat Jezus ook voor deze gedetineerden stierf en dat zij die Hem aannemen de autoriteit geeft om “kinderen van God te zijn.  

Gevangenisbezoeken 2017

Fri , 3-2-2017
2810 views

Bekommer u om de gevangenen alsof u samen met hen gevangenzat, en om de mishandelden als om mensen die net zo’n lichaam hebben als u. Hebreeën 13:3 (NBV)

Gevangeniswerk Update

Mon , 25-1-2016
2598 views

Er is veel gebeurd tijdens de gevangenisbezoeken in december en januari. Lees hier een kort update van Anis en Nawal

Gevangenisbezoeken voor kerst 2015

Fri , 25-12-2015
2554 views

Rond kerst en nieuwjaar gaat een team van vrijwilligers uit het House of Light naar 21 gevangenissen in Israël om gedetineerden met een christelijke achtergrond te ontmoeten en met hen te praten, te bidden, liederen te zingen en hen kleine cadeautjes te geven.