Familiekamp

Tue , 27-7-2010
543 views

House of Light-families op weekend met elkaar bij kibboets Nes Ammim


 

Deze conferentie werd ongelooflijk gezegend door de Heer. Alle 40 aanwezigen werden bemoedigd door hun tijd met elkaar. Sommige families zijn nieuwe gelovigen en anderen hebben Christus al vele jaren nagevolgd. In een familie bracht de Heer genezing en verzoening tussen een man en zijn vrouw die gescheiden waren, maar nu weer bij elkaar gaan wonen. Er waren twee ex-gevangenen. Zij bemoedigden iedereen met hun getuigenis over hoe de Heer hen bevrijdde van de ketens van verslaving. God is getrouw!

This article is also available in English //

Nieuws


Update op King’s Kids Israel campagne in Slovakije 2018

Sun , 28-10-2018
130 views

In 1993 stuurde de Heer een delegatie vanuit King’s Kids Zwitserland en Duitsland om wat nu King’s Kids Israël heet op poten te zetten. Afgelopen zomer zijn wij als King’s Kids Israël naar Slowakije gegaan om hun King’s Kids initiatief te helpen lanceren. Deze manier van doorgeven is duidelijk een prachtig Koninkrijksprincipe. 

King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
202 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
334 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

Upcoming Events


U bent hier: House of Light > About