Galilee women host Montee De Jerusalem

Thu , 13-6-2013
627 views

The Montee De Jerusalem group joined the Galilee women meeting held on the HOL property


 

Woensdag 12 juni, een heel prachtige dag, anders dan we verwacht hadden. De weersverwachting zei dat het "chamsien" zou worden – heel heet en droog. De House of Light hield een samenkomst op hun land. De gelovigen kwamen uit diverse plaatsen zoals Nazareth, Shfaram, Ibillin, Bethlehem en Jerusalem en er kwamen ook vertegenwoordigers van de groep Montée de Jérusalem uit Zwitserland, Frankrijk en België. Je kon talen horen zoals Arabisch, Hebreeuws, Frans, Engels en Nederlands, maar de eenheid van de Geest heerste over de hele plaats en over iedereen die aanwezig was. Mensen zongen en baden voor vele onderwerpen zoals vrede in het Midden-Oosten, meer eenheid onder gelovigen in het land en toestemming voor het bouwen van een rehabilitatiecentrum op het land van House of Light. Er werd ook gebeden voor gelovigen in Europa en dat meer mensen de Heer zullen leren kennen als hun Redder..... We hadden een gezamenlijke lunch en een gezegende tijd in samenzijn met elkaar.

This article is also available in English //

Nieuws


Update op King’s Kids Israel campagne in Slovakije 2018

Sun , 28-10-2018
393 views

In 1993 stuurde de Heer een delegatie vanuit King’s Kids Zwitserland en Duitsland om wat nu King’s Kids Israël heet op poten te zetten. Afgelopen zomer zijn wij als King’s Kids Israël naar Slowakije gegaan om hun King’s Kids initiatief te helpen lanceren. Deze manier van doorgeven is duidelijk een prachtig Koninkrijksprincipe. 

King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
383 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
490 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

Upcoming Events


U bent hier: House of Light > About