Kerstmis 2009

Wed , 23-12-2009
460 views

De King's Kids nemen deel aan de kerstviering in Galilea.


 

Dec. 23rd, 2009

Merry Christmas

&

Happy new year

 

 

 

Afgelopen dinsdag hield de Conventie van Evangelische Arabische kerken en bedieningen hun jaarlijkse kerstviering.

Tijdens deze viering preekte ds. Alex Awad, voorganger van de Baptist Church in Jeruzalem en deken van het Bethlehem Bible College. Het koor van het Bethlehem Bible College zong enkele liederen.

Ook de House of Light-leden waren aanwezig en de King's Kids traden op met twee dansen. Bij het eerste lied dansten de kleine King's Kids ook mee. Hun aanwezigheid gaf een prachtige sfeer.

Het zien dansen en prijzen van de Heer door de kleintjes vulden de harten van de aanwezigen met vreugde.

Klik hier voor foto's.

 

This article is also available in English //

Recent News


King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
108 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
245 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

King’s Kids op detective missie

Sat , 10-3-2018
294 views

Prijs de Heer voor onze kinderen en jongeren van King’s Kids en voor elke minuut die ze met elkaar en met de Heer kunnen doorbrengen. Samen, in gezegend gezelschap en eenheid ervaren we God op nieuwe manieren en kunnen we geweldige dingen doen. Hier krijgt u een inkijkje in de King’s Kids activiteiten.

Upcoming Events