Kerstprogramma Nazareth Village – december 2016

Mon , 2-1-2017
616 views

Een lachend gezicht verblijdt het hart, een goed bericht verkwikt het lichaam (Spreuken 15:30)


Op 16 en 17 december nam King’s Kids Israël deel aan een mooie kerstopvoering in Nazareth Village. (Joodse) jeugd uit Jeruzalem sloot zich aan bij het (Arabische) team van Galilea. Zij genoten van geweldige samenzijn en gastvrijheid. 45 jongeren en kinderen voerden diverse dansen op de melodie van kerstliederen. Sommige dansen werden alleen door de kinderen en anderen alleen door de jongeren, maar de dansen die door het hele team werden opgevoerd maakten de meeste indruk.

We waren ook blij ondanks de regen veel mensen aanwezig waren. Ons doel was om vreugde in de harten van de aanwezigen te brengen en een glimlach op hun gezichten. We gaven hen de gelegenheid om de bekoorlijke schoonheid van deze speciale tijd van het jaar te voelen bij het vieren van de geboorte van ons Echte Licht, de Redder.

 

Door de gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal van diegenen die optraden konden mensen de kracht van Goddelijke liefde zien die de teamleden die van zulke verschillende achtergronden komen met elkaar verbindt. De vreugde die ze hebben en het Licht dat ze schijnen hebben slechts één bron: Jezus Christus. 

 

 

 

This article is also available in English // Deutsch //

Recent News


Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
78 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

King’s Kids op detective missie

Sat , 10-3-2018
145 views

Prijs de Heer voor onze kinderen en jongeren van King’s Kids en voor elke minuut die ze met elkaar en met de Heer kunnen doorbrengen. Samen, in gezegend gezelschap en eenheid ervaren we God op nieuwe manieren en kunnen we geweldige dingen doen. Hier krijgt u een inkijkje in de King’s Kids activiteiten.

Nazareth Village dansopvoeringen 2017

Thu , 8-3-2018
153 views

In de dagen voor Kerst traden onze King’s Kids op tijdens de jaarlijkse dansopvoeringen in Nazareth Village. Het met vreugde voor de Heer dansen bracht een speciale atmosfeer die ons en het publiek inspireerde om na te denken over de echte bedoeling van Kerst en hoe Christus op de juiste manier te verwachten.

Upcoming Events