Kerstprogramma Nazareth Village – december 2016

Mon , 2-1-2017
437 views

Een lachend gezicht verblijdt het hart, een goed bericht verkwikt het lichaam (Spreuken 15:30)


Op 16 en 17 december nam King’s Kids Israël deel aan een mooie kerstopvoering in Nazareth Village. (Joodse) jeugd uit Jeruzalem sloot zich aan bij het (Arabische) team van Galilea. Zij genoten van geweldige samenzijn en gastvrijheid. 45 jongeren en kinderen voerden diverse dansen op de melodie van kerstliederen. Sommige dansen werden alleen door de kinderen en anderen alleen door de jongeren, maar de dansen die door het hele team werden opgevoerd maakten de meeste indruk.

We waren ook blij ondanks de regen veel mensen aanwezig waren. Ons doel was om vreugde in de harten van de aanwezigen te brengen en een glimlach op hun gezichten. We gaven hen de gelegenheid om de bekoorlijke schoonheid van deze speciale tijd van het jaar te voelen bij het vieren van de geboorte van ons Echte Licht, de Redder.

 

Door de gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal van diegenen die optraden konden mensen de kracht van Goddelijke liefde zien die de teamleden die van zulke verschillende achtergronden komen met elkaar verbindt. De vreugde die ze hebben en het Licht dat ze schijnen hebben slechts één bron: Jezus Christus. 

 

 

 

This article is also available in English // Deutsch //

Recent News


Paaskamp voor jongeren 2017

Wed , 19-4-2017
204 views

25 King’s Kids jongeren en 10 leiders kwamen bij elkaar voor een special Paaskamp op een grote ruimte rond het huis van Alon en Rajaa’. Het doel was om hen te helpen te groeien in de relatie met de Heer, om Hem beter en beter te leren kennen, om hen te onderwijzen en begeleiden in hun geestelijke wandel. 

King's Kids Israel - Staff Weekend (NL)

Mon , 2-1-2017
299 views

Daarop hoorde ik de stem van de Heer zeggen: ‘Wie zal ik sturen? Wie kan namens ons gaan?’ Ik antwoordde: ‘Hier ben ik, stuur mij.’ (Jesaja 6:8)   

Familieteam Avonturenweekend Nazareth, 21 tot 23 oktober 2016

Mon , 2-1-2017
299 views

"Prijs de Heer, de visie van meer dan 30 jaar is uitgekomen!”. Geëmotioneerd kwamen bij Nawal de tranen in haar ogen. Veel andere leiders hadden dezelfde reactie bij het delen van hun emoties na dit zeer gezegende weekend. 

Upcoming Events