Paaskamp voor jongeren 2017

Wed , 19-4-2017
434 views

25 King’s Kids jongeren en 10 leiders kwamen bij elkaar voor een special Paaskamp op een grote ruimte rond het huis van Alon en Rajaa’. Het doel was om hen te helpen te groeien in de relatie met de Heer, om Hem beter en beter te leren kennen, om hen te onderwijzen en begeleiden in hun geestelijke wandel. 


 

We hebben u aangespoord en bemoedigd en u op het hart gedrukt zo te leven dat u God eer bewijst. Hij roept u tot zijn koninkrijk en luister. - 1 Tessalonicenzen 2:12

Ik ben de wijnstok en jullie zijn de ranken. Als iemand in mij blijft en ik in hem, zal hij veel vrucht dragen. Maar zonder mij kun je niets doen. -  Johannes 15:5

U bent mijn enige hoop, HEER, mijn God, van jongs af vertrouw ik op u. - Psalm 71:5

 

 

Voor meer foto’s, zie onderstaande link of klik op Media portal in het menu. 

 

http://houseoflight.net/media-portal/index.php?id=101&?lan=EN; 

 

 

 

 

This article is also available in English //

Recent News


King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
68 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
199 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

King’s Kids op detective missie

Sat , 10-3-2018
249 views

Prijs de Heer voor onze kinderen en jongeren van King’s Kids en voor elke minuut die ze met elkaar en met de Heer kunnen doorbrengen. Samen, in gezegend gezelschap en eenheid ervaren we God op nieuwe manieren en kunnen we geweldige dingen doen. Hier krijgt u een inkijkje in de King’s Kids activiteiten.

Upcoming Events