Familieteam avonturenweekend

Sat , 24-3-2012
644 views

King’s Kids families brengen een weekend door in Petah Tiqvah


 

 

Door Gods genade en het zeer welkome en gewaardeerde werk van de internationale leiders van King’s Kids brachten wij een prachtig weekend door met Arabische en Joodse families van de King’s Kids-jongeren. We verdiepten ons begrip van wat het betekent om een koninklijke leven te leiden in ons dagelijks leven als families. Dit betekent onze families op een hogere geestelijk niveau brengen door het dienen van de Heer en er voor Hem te zijn, samen, als een familieteam. 

Onze tijd was inspirerend en veranderde levens. We hebben veel huiswerk te doen als families in het toepassen van principes die we misschien gedeeltelijk al wel kenden, maar waar we zeker aan moesten worden herinnerd door de lessen van geweldige getalenteerde en toegewijde leraren.
 
Sommige reacties waren: ”We wensen dat we dit 18 jaar geleden geleerd hadden toen we trouwden”. Een van de jongeren zei: “Ik vind dit geweldig. Niemand heeft ooit met ons gesproken over dit onderwerp, onze rol als jongere in onze familie...”
 
Prijs de Heer!
Hoewel het niet het hoofddoel was van het weekend, kunnen we niet de schoonheid van de eenheid tussen de Arabische en Joodse families negeren. Het was zo kostbaar dat iemand zei dat dit simpel een nieuw niveau van relaties weergaf. Als je van de buitenkant keek zou je er geen idee van hebben dat het een gemengde groep van Arabieren en Joden was. Werkelijk, het was een bijzonder relaxte sfeer. Iedereen kwam open om te leren en te groeien als familie waarbij een gezamenlijke plek voor allen werd gecreëerd.
We zien vooruit en zien uit naar meer familieavonturen met God. We willen luisteren naar Zijn stem en Zijn leiding volgen in het vervullen van Zijn dromen in en door ons allemaal, zowel individuen als familieteams.

 

 

 

 

This article is also available in English //

Recent News


Update op King’s Kids Israel campagne in Slovakije 2018

Sun , 28-10-2018
393 views

In 1993 stuurde de Heer een delegatie vanuit King’s Kids Zwitserland en Duitsland om wat nu King’s Kids Israël heet op poten te zetten. Afgelopen zomer zijn wij als King’s Kids Israël naar Slowakije gegaan om hun King’s Kids initiatief te helpen lanceren. Deze manier van doorgeven is duidelijk een prachtig Koninkrijksprincipe. 

King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
385 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
491 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

Upcoming Events