Familiedag herfst 2017

Thu , 8-3-2018
386 views

In dit artikel willen we vertellen over het familieweekend dat begin oktober werd gehouden waar Arabische, Joodse en Zwitserse families eenheid in Christus lieten zien en samen speelden en baden in al hun verscheidenheid.


Veel families kwamen bij elkaar in Baptist Village in Petah Tiqva om God onze Vader te verheerlijken. Samenzijn als één hemelse familie bracht ons ook dichter bij elkaar in onze aardse families en versterkte de relaties in en tussen families, onafhankelijk van of ze van een Arabische, Joodse, Zwitserse of andere achtergrond kwamen. De familiedag werd gehouden met als thema: “Familie, een team dat communiceert” en bevatte ervaringen uitwisselen, geestelijke input en natuurlijk spelletjes met de hele familie.

Bijvoorbeeld kinderen moesten een tube tandpasta zo snel mogelijk leegknijpen. Toen ze daarmee klaar waren, moesten ze de tandpasta zo snel mogelijk weer in de tube krijgen, want natuurlijk veel moeilijker was en eigenlijk zelfs onmogelijk. Zo leerden we dat soms woorden die we spreken er snel uitkomen en anderen kunnen bezeren en dan is het heel moeilijk om ze weer terug te nemen. Dit was slechts een voorbeeld van alles wat we het weekend deden naast de overnachtingen, lofprijzing en het geweldige eten.

Als u meer indruk wilt krijgen van het weekend, klik op de volgende link om wat foto’s te zien:
http://houseoflight.net/media-portal/index.php?id=106&?lan=EN;

 

 

This article is also available in English // Deutsch //

Recent News


Update op King’s Kids Israel campagne in Slovakije 2018

Sun , 28-10-2018
393 views

In 1993 stuurde de Heer een delegatie vanuit King’s Kids Zwitserland en Duitsland om wat nu King’s Kids Israël heet op poten te zetten. Afgelopen zomer zijn wij als King’s Kids Israël naar Slowakije gegaan om hun King’s Kids initiatief te helpen lanceren. Deze manier van doorgeven is duidelijk een prachtig Koninkrijksprincipe. 

King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
383 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
490 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

Upcoming Events