Jonge King’s Kids vieren het begin van de zomervakantie

Thu , 7-7-2011
612 views

Jonge King’s Kids vieren het einde van het seizoen 2010 – 2011 en zeggen “tot ziens” tegen Daniel.


 

Het team jonge King’s Kids vierde op dinsdag 28 juni het einde van alle activiteiten van het seizoen 2010 – 2011.

 

De King’s Kids voerden enkele dansen op voor hun ouders die deze viering bijwoonden. Zij vertelden hun ouders ook van wat zij afgelopen jaar geleerd hadden.

 

Het was werkelijk een zegen om de vrolijke Kids en hun trotse ouders te zien bij dit programma dat werd gehouden op het dak van het huis van de Barhoums, het House of Light-centrum.

 

Deze Kids zullen eind juli een kamp van drie dagen hebben. Bidt alstublieft voor dit programma.

 

De oudere King’s Kids hadden de dag erna een leuke dag op het strand van Achziv, ook om Daniel Weber uit te wuiven, de vrijwilliger uit Duitsland die 10 maanden trouw meehielp bij de House of Light met de jeugd en met alles wat er nodig was.

 

Dank je wel, Daniel, voor alles. Moge de Heer je zegenen in jouw heden en toekomst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This article is also available in English //

Recent News


Update op King’s Kids Israel campagne in Slovakije 2018

Sun , 28-10-2018
393 views

In 1993 stuurde de Heer een delegatie vanuit King’s Kids Zwitserland en Duitsland om wat nu King’s Kids Israël heet op poten te zetten. Afgelopen zomer zijn wij als King’s Kids Israël naar Slowakije gegaan om hun King’s Kids initiatief te helpen lanceren. Deze manier van doorgeven is duidelijk een prachtig Koninkrijksprincipe. 

King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
382 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
489 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

Upcoming Events