Jonge King’s Kids weekend in Tabgha

Mon , 24-6-2013
646 views

De kleine King’s Kids en hun families hadden een heel gezegend, vruchtbaar en relatieversterkende tijd in Tabgha.


 

 

We bidden dat deze foto’s en de glimlachjes die uw gebeden en ondersteuning op de gezichtjes van deze kinderen lieten verschijnen iets van onze dankbaarheid en waardering zullen weergeven.

 

 

 

Bent u het met ons eens dat “een foto beter is dan duizend woorden”?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This article is also available in English //

Recent News


Update op King’s Kids Israel campagne in Slovakije 2018

Sun , 28-10-2018
393 views

In 1993 stuurde de Heer een delegatie vanuit King’s Kids Zwitserland en Duitsland om wat nu King’s Kids Israël heet op poten te zetten. Afgelopen zomer zijn wij als King’s Kids Israël naar Slowakije gegaan om hun King’s Kids initiatief te helpen lanceren. Deze manier van doorgeven is duidelijk een prachtig Koninkrijksprincipe. 

King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
384 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
491 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

Upcoming Events