Kerstoptredens

Tue , 27-12-2011
629 views

King's Kids vieren Jezus’ geboorte met optredens in Abbu Snan en Nazareth


 

 

Slechts twee dagen voor kerst voerden de King’s Kids vijf dansen op in het Abbu Snan auditorium. Deze dansen waren een onderdeel van een nog groter programma met veel prachtig opgevoerde kerstliederen die gezongen en opgevoerd werden door een volwassenen- en een jeugdlofprijzingsteam. Tijdens de avond werd een speciale boodschap uitgesproken die het evangelie vertelde waarom Jezus op deze aarde geboren werd.  Het is allemaal vanwege Gods liefde voor ons en omdat hij de menselijkheid de gave van Zijn Redding wilde geven. De dansen van de King’s Kids voegden nog toe aan de kracht van deze boodschap door lofprijzen en eren van onze Redder Jezus Christus. Prijs God voor zulk een gezegende en goed ontvangen gebeurtenis.
 
Een week later voerden de jongeren twee kerstdansen op voor een publiek van wat oudere middelbare scholieren in de Baptist School Church in Nazareth. Dit was ook een prachtige herinnering aan het ongelooflijke geschenk dat God gaf: Zijn Zoon Jezus Christus. 

 

 

 

This article is also available in English //

Recent News


Update op King’s Kids Israel campagne in Slovakije 2018

Sun , 28-10-2018
393 views

In 1993 stuurde de Heer een delegatie vanuit King’s Kids Zwitserland en Duitsland om wat nu King’s Kids Israël heet op poten te zetten. Afgelopen zomer zijn wij als King’s Kids Israël naar Slowakije gegaan om hun King’s Kids initiatief te helpen lanceren. Deze manier van doorgeven is duidelijk een prachtig Koninkrijksprincipe. 

King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
382 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
489 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

Upcoming Events