Kerstprogramma Nazareth Village – december 2016

Mon , 2-1-2017
931 views

Een lachend gezicht verblijdt het hart, een goed bericht verkwikt het lichaam (Spreuken 15:30)


Op 16 en 17 december nam King’s Kids Israël deel aan een mooie kerstopvoering in Nazareth Village. (Joodse) jeugd uit Jeruzalem sloot zich aan bij het (Arabische) team van Galilea. Zij genoten van geweldige samenzijn en gastvrijheid. 45 jongeren en kinderen voerden diverse dansen op de melodie van kerstliederen. Sommige dansen werden alleen door de kinderen en anderen alleen door de jongeren, maar de dansen die door het hele team werden opgevoerd maakten de meeste indruk.

We waren ook blij ondanks de regen veel mensen aanwezig waren. Ons doel was om vreugde in de harten van de aanwezigen te brengen en een glimlach op hun gezichten. We gaven hen de gelegenheid om de bekoorlijke schoonheid van deze speciale tijd van het jaar te voelen bij het vieren van de geboorte van ons Echte Licht, de Redder.

 

Door de gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal van diegenen die optraden konden mensen de kracht van Goddelijke liefde zien die de teamleden die van zulke verschillende achtergronden komen met elkaar verbindt. De vreugde die ze hebben en het Licht dat ze schijnen hebben slechts één bron: Jezus Christus. 

 

 

 

This article is also available in English // Deutsch //

Recent News


Update op King’s Kids Israel campagne in Slovakije 2018

Sun , 28-10-2018
393 views

In 1993 stuurde de Heer een delegatie vanuit King’s Kids Zwitserland en Duitsland om wat nu King’s Kids Israël heet op poten te zetten. Afgelopen zomer zijn wij als King’s Kids Israël naar Slowakije gegaan om hun King’s Kids initiatief te helpen lanceren. Deze manier van doorgeven is duidelijk een prachtig Koninkrijksprincipe. 

King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
382 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
489 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

Upcoming Events