King's Kids Israel - Staff Weekend (NL)

Mon , 2-1-2017
769 views

Daarop hoorde ik de stem van de Heer zeggen: ‘Wie zal ik sturen? Wie kan namens ons gaan?’ Ik antwoordde: ‘Hier ben ik, stuur mij.’ (Jesaja 6:8)   


 

 

Alon, Rajaa’ en hun gezin brachten een nuttige zomer door in Ivoorkust waar ze de King’s Kids International conferentie bijwoonden. Op deze conferentie vierden ze 40 jaar King’s Kids terwijl ze leerden van hun oprichter, Dale Kauffman en luisterden naar de geweldige onderwijzingen vol met getuigenissen van het team van het eerste uur.

Ze kwamen enthousiast terug, vol van de Heilige Geest en klaar om veel creatieve activiteiten te ontwikkelen in de zekerheid dat de Heer die het goede werk begonnen is dit ook tot voleinding zal brengen.

Een van de items op het programma was het King’s Kids staf-weekend. Leiders, zowel jong als oud uit zowel Galilea en Jeruzalem, kwamen bij elkaar voor een 3-daagse retraite. Ons doel was om elkaar weer te ontmoeten, van elkaar te genieten en vooral om te luisteren naar Gods stem en leiding.

We konden enkele opgenomen lessen bekijken. De onmiskenbare boodschap was helder: zoek Gods hart en Zijn aanwezigheid boven alles, inclusief alle grote programma’s voor een groot doel. Dit is wat we deden! We genoten van veel tijd in gebed en lofprijs en gingen langs gebedsstations. We hadden sessies waarin we gewoon God vroegen om ons te zeggen wat Hij op Zijn hart had voor het komende jaar. We werden zo bemoedigd! Later vertelden we elkaar wat we ontvangen hadden, verbonden de punten met elkaar en kregen een groter en duidelijker plaatje. Het was ook heel bemoedigend om te horen van de verschillende manieren waarop Gods aanwezigheid zichtbaar was in onze levens en de krachtige troost, leiding en bescherming die we daarvan ervoeren.

Een ding weten we: “als we het hart van de Koning zoeken, wachten grote avonturen.”

 

 

 

This article is also available in English // Deutsch //

Recent News


Update op King’s Kids Israel campagne in Slovakije 2018

Sun , 28-10-2018
393 views

In 1993 stuurde de Heer een delegatie vanuit King’s Kids Zwitserland en Duitsland om wat nu King’s Kids Israël heet op poten te zetten. Afgelopen zomer zijn wij als King’s Kids Israël naar Slowakije gegaan om hun King’s Kids initiatief te helpen lanceren. Deze manier van doorgeven is duidelijk een prachtig Koninkrijksprincipe. 

King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
383 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
490 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

Upcoming Events