King's Kids kamp 2010 Achziv

Thu , 12-8-2010
634 views

Het kamp van dit jaar werd 3 dagen gehouden in Achziv. 28 jongeren van Arabische en Joodse afkomst kwamen bij elkaar onder het motto 'Extreem'.


 

 

Extreem

Van 6 - 8 augustus kampeerden 35 jongeren en leiders in Achziv, een nationaal park aan het strand bij Nahariyya in het noorden van Israël.
Een leven leiden dat 'extreem' is - het motto van het kamp - want Jezus kwam ter sprake in het onderwijs en de activiteiten. Wat zijn we bereid op te geven? Jezus volgen in discipelschap kan ons echt in extreme situaties brengen. De jeugd werd aangemoedigd om de Heer te vragen hun hobbies te gebruiken om God te verheerlijken.
Verdeeld in groepen van vier of vijf personen werd iedereen uitgedaagd om zijn of haar groep gedurende de dagen te leiden bij diverse taken zoals koken.
Prijs God, omdat hij de groep beschermde terwijl ze 24/7 buiten waren in zeer warm weer. Zo kort als de tijd was, het was zeer intens en de jeugd kreeg snel aansluiting met elkaar.
Een van de hoogtepunten was een les over rapmuziek, gegeven door een Nederlandse jongeman die kwam helpen.

 

This article is also available in English //

Recent News


Update op King’s Kids Israel campagne in Slovakije 2018

Sun , 28-10-2018
393 views

In 1993 stuurde de Heer een delegatie vanuit King’s Kids Zwitserland en Duitsland om wat nu King’s Kids Israël heet op poten te zetten. Afgelopen zomer zijn wij als King’s Kids Israël naar Slowakije gegaan om hun King’s Kids initiatief te helpen lanceren. Deze manier van doorgeven is duidelijk een prachtig Koninkrijksprincipe. 

King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
382 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
489 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

Upcoming Events