King’s Kids reizen de wereld over

Mon , 6-2-2012
698 views

Zonder de House of Light zelfs maar te verlaten, maken de jonge King’s Kids kennis met veel landen in de wereld.


 

 

Eens per maand maken de jonge King’s Kids kennis met een verschillend land vanuit de hele wereld. Elk kind heeft een paspoort met foto en ze krijgen een stempel van elk land waar ze over leren. Het paspoort laat de echte nationaliteit van elk kind zien: zij behoren tot het Koninkrijk van de Hemel. Vanwege het kruis van Jezus hebben deze kinderen de kracht om te zwemmen tegen het tij van deze wereld omdat ze weten waar hun echte identiteit ligt. Tot nu toe is tijdens de reizen van de kinderen de samenkomstruimte van de House of Light al veranderd in Soedan, Duitsland, Jordanië, China en Brazilië. De kinderen leren over de cultuur en belangrijke feiten van deze landen. Ze leren ook over kinderen en christelijke organisaties in dat land en krijgen de gelegenheid om voor hen te bidden.

 

De recentste reis van de King’s Kids was naar Brazilië. De House of Light heeft op dit moment twee vrijwilligers uit Brazilië. Dit echtpaar liet de kinderen op verbazingwekkende wijze hun land zien!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This article is also available in English //

Recent News


Update op King’s Kids Israel campagne in Slovakije 2018

Sun , 28-10-2018
393 views

In 1993 stuurde de Heer een delegatie vanuit King’s Kids Zwitserland en Duitsland om wat nu King’s Kids Israël heet op poten te zetten. Afgelopen zomer zijn wij als King’s Kids Israël naar Slowakije gegaan om hun King’s Kids initiatief te helpen lanceren. Deze manier van doorgeven is duidelijk een prachtig Koninkrijksprincipe. 

King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
383 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
490 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

Upcoming Events