King’s Kids zomercampagne

Tue , 20-10-2015
610 views

We vertrokken voor een evangelisatiecampagne naar Roemenië met het King’s Kids Israel team, onder wie christen-Arabische en messiaans-Joodse jongeren en families.


 

Beste gebedsstrijders,

 De Heer ging voor ons uit, een groep van 35 Joodse en Arabische kinderen, jongeren en leiders op campagne naar Roemenië.

Zijn gelaat straalde over ons en Hij heeft grote dingen voor ons gedaan, dus onze monden zijn gevuld met een lach

We prijzen Hem voor:
 
* Eenheid onder de teamleden
* Lofprijzingsavonden. Voorbereiding voor hart & atmosfeer
* Een team van pastoraal werkers en leiders uit Roemenië die de jeugd trainde voor het werken met zigeuners, een meestal vergeten groep. We gingen hen dienen en helpen op de plaatsen waar zij leven en we nodigden hen uit naar de plaatsen waar wij verbleven
* Het geven van de boodschap van redding, persoonlijke gebeden, workshops en spelletjes
* Het optreden in de open lucht en in kerken
* Vrijwilligerswerk in een oude synagoge en andere plaatsen. Werken naast lokale organisaties en kerken.
* Pastorale zorg, begeleiding en 1-op-1 gebeden
* Elke dag dat ons team werd gesplitst in 3 groepen om op hetzelfde moment op 3 verschillende plaatsen te werken

* Voorzien in al wat nodig was. Uit Israël namen we de voor optredens benodigde materialen mee, samen met cadeautjes en kleren om weg te geven.

 

 

This article is also available in English //

Recent News


Update op King’s Kids Israel campagne in Slovakije 2018

Sun , 28-10-2018
393 views

In 1993 stuurde de Heer een delegatie vanuit King’s Kids Zwitserland en Duitsland om wat nu King’s Kids Israël heet op poten te zetten. Afgelopen zomer zijn wij als King’s Kids Israël naar Slowakije gegaan om hun King’s Kids initiatief te helpen lanceren. Deze manier van doorgeven is duidelijk een prachtig Koninkrijksprincipe. 

King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
385 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
491 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

Upcoming Events