King’s Kids treden op met koor EtCetera

Thu , 26-5-2016 by Ruud
902 views

In mei 2016 ondersteunden de King's Kids Israel het Finse gospelkoor EtCetera met dansen tijdens drie optredens van hun Israel tour. 


Wanneer je Etcetera hun mengeling van Scandinavische, Midden-Oosterse en Afrikaanse stijlen hoort – en ziet – presenteren, dan wordt het duidelijk dat hun boodschap simpel is: “als je de Heer prijst, doe dit met de vreugde in je hart”. En wanneer je de King’s Kids ziet dansen, dan weet je dat hun boodschap net zo eenvoudig is: “Hij is onze vreugde!”

Zie de foto’s in onze fotogalerij of bekijk drie van hun optredens op YouTube:

It's So Amazing:

Jesus Is The King:

Tell The World:

This article is also available in English //

Recent News


Update op King’s Kids Israel campagne in Slovakije 2018

Sun , 28-10-2018
393 views

In 1993 stuurde de Heer een delegatie vanuit King’s Kids Zwitserland en Duitsland om wat nu King’s Kids Israël heet op poten te zetten. Afgelopen zomer zijn wij als King’s Kids Israël naar Slowakije gegaan om hun King’s Kids initiatief te helpen lanceren. Deze manier van doorgeven is duidelijk een prachtig Koninkrijksprincipe. 

King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
382 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
489 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

Upcoming Events