King’s Kids op detective missie

Sat , 10-3-2018
515 views

Prijs de Heer voor onze kinderen en jongeren van King’s Kids en voor elke minuut die ze met elkaar en met de Heer kunnen doorbrengen. Samen, in gezegend gezelschap en eenheid ervaren we God op nieuwe manieren en kunnen we geweldige dingen doen. Hier krijgt u een inkijkje in de King’s Kids activiteiten.


De King’s Kids samenkomsten zijn altijd hoogtepunten waar je naar uitkijkt in het dagelijks leven. Elke tijd met elkaar is speciaal en we danken de Heer dat hij ons elkaar en Hemzelf gaf. Om elkaar beter te leren kennen en dieper in onze relaties te groeien komen de King’s Kids niet alleen op sommige vrijdagen bij elkaar, maar ook hele weekends. Naast veel vermaak, Bijbelstudies en lofprijs leren de jongeren ook om in het koninkrijk van God te dienen en hoe zijn discipel te zijn. Dat is waarom velen van hen deel uitmaken van de staf voor de jonge King’s Kids. Het thema van dit jaar is “King’s Kids op detective missie” en hun missie is om een gevangene uit de gevangenis te krijgen. Tijdens alle samenkomsten leren ze dat een puur karakter en in feite de vrucht van de Geest inclusief vergeving, gehoorzaamheid, hulpvaardigheid, trouw, eerlijkheid, nederigheid en zelfcontrole essentiële waarden zijn voor een vrij leven door Jezus.

Het is onmogelijk om alle King’s Kids activiteiten in een kort artikel samen te vatten, dus als u meer wilt weten, klik a.u.b. op de volgende link om een aantal foto’s te zien:
http://houseoflight.net/media-portal/index.php?id=107&?lan=EN

 

 

This article is also available in English // Deutsch //

Recent News


Update op King’s Kids Israel campagne in Slovakije 2018

Sun , 28-10-2018
393 views

In 1993 stuurde de Heer een delegatie vanuit King’s Kids Zwitserland en Duitsland om wat nu King’s Kids Israël heet op poten te zetten. Afgelopen zomer zijn wij als King’s Kids Israël naar Slowakije gegaan om hun King’s Kids initiatief te helpen lanceren. Deze manier van doorgeven is duidelijk een prachtig Koninkrijksprincipe. 

King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
382 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
489 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

Upcoming Events