Kings Kids kamp

Mon , 12-7-2010
616 views

Jonge King's Kids kamperen een weekend bij Nes Ammim.


 

Jonge kinderen uit diverse steden kwamen bij elkaar om een weekend te kamperen op kibboets Nes Ammim. The kinderen speelden veel met elkaar in de zon, in het zwembad en ook enkele nachtspelen. Gedurende het weekend besteedden de kinderen ook tijd aan lofprijzing en het leren van verhalen uit de Bijbel. Ze maakten veel kunstwerkjes en ook veel vriendschappen.

 

 

 

Aan het einde van het kamp kreeg elk kind wat tijd om te praten en te bidden met een van de leiders. De kinderen zijn allemaal in verschillende fasen van hun relatie met Jezus, maar we weten dat Hij veel zaden in hun harten heeft gepland vanwege deze tijd met elkaar. We prijzen God voor alle goede dingen die Hij in hun leven aan het doen is en voor zo'n gezegend weekend.
 

This article is also available in English //

Recent News


Update op King’s Kids Israel campagne in Slovakije 2018

Sun , 28-10-2018
393 views

In 1993 stuurde de Heer een delegatie vanuit King’s Kids Zwitserland en Duitsland om wat nu King’s Kids Israël heet op poten te zetten. Afgelopen zomer zijn wij als King’s Kids Israël naar Slowakije gegaan om hun King’s Kids initiatief te helpen lanceren. Deze manier van doorgeven is duidelijk een prachtig Koninkrijksprincipe. 

King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
383 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
490 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

Upcoming Events