Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
565 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.


Kamp voor families van leiders -

Families van geloof - maart 2018

"In ieder geval zullen ik en mijn familie de Heer dienen", Jozua 24:16

Families van leiders, geroepen, toegerust en uitgezonden... Gezegend om een zegen te zijn, maar onder vuur genomen door de vijand en een tijd nodig hebben om hun banden te verdiepen en hun familievisie te verfrissen, een tijd om naar boven te verbinden door opnieuw teamgeest en naar buiten te verbinden door zich opnieuw te realiseren waarzoov ze als familieteam geroepen zijn.

Dit was het 5e familiekamp dat gehouden werd door King's Kids Israel in samenwerking met Families of Faith Switzerland en deze keer namen 17 Joodse en Arabische families deel met daarnaast 9 echtparen en families en nog veel meer individuen als staf, bij elkaar ongeveer 135 mensen.

Families of Faith Israel, dat geleid wordt door King's Kids Israel (onder House of Light) in samenwerking met een team van families en individuen van diverse Arabische en Joodse gemeentes in het land hebben als doel om families te helpen hun roeping aan te gaan en een kanaal van zegen te worden voor hun naaste omgeving en daarbuiten.

"Je bent welkom, je bent uniek en geliefd, je bent geroepen en uitverkoren als familie" waren de woorden die werden uitgeroepen en geproclameerd toen elke familie het "gangpad" afliep en de samenkomsthal binnenkwam waarvan de vloer bedekt was met tientallen kleuren van tapijten, een voor elke familie om op te zitten. Juist door die aanblik was het iederen duidelijk dat dit een andere ervaring zou worden.

We brachten tijden door van vreugdevolle lofprijs, familieteam-opbouwende activiteiten, Bijbelstudie, luisteren naar getuigenissen, gebed ontvangen, samenwerken met een familie van "het andere volk", creeren van familiethema-liederen, dromen, discussieren, knutselen en gewoon lol hebben(we genoten ook van veel geweldige maaltijden, voor het geval u zich dat afvroeg).

Onze trouwe Vader, de schepper van alle families, sprak en raakte ieders hart aan. Hij liet Zijn eigen hart zien aan elke familie op een verschillende en persoonlijke manier en Hij ontmoette ons allemaal. Alle glorie, eer en lofprijs aan Hem, de Almachtige Heer van alle generaties.

Hier zijn wat commentaren van de families die deelnamen:

  • Een familie, die alle leden wat liet schrijven:

10 jaar oud: “Ik leerde dat een goed team een team is dat samenwerkt.”

8 jaar oud: “Ik leerde dat de vijand de familie belaagt met zijn pijlen.”

6 jaar oud: “Iedereen moet samenwerken om het doel te kunnen bereiken.”

Moeder: “Dat we leren om elkaar meer te bemoedigen en de kleine overwinningen te vieren.”

Vader: “We moeten meer tijd met elkaar als gezin doorbrengen”

  • “Dit kamp hielp ons echt begrijpen hoe belangrijk het is om te plannen en toegewijd te zijn en onze familie en onze tijd als echtpaar met elkaar te beschermen.”

  • “We begrepen dat het nooit te laat is om te stoppen en herstarten met onze visie als gezin.”

  • “Deze tijd heeft al onze verwachtingen overtroffen.”

Halleluja…. Gezegend om een zegen te zijn… (Genesis 12:2)

This article is also available in English // Deutsch //

Recent News


Update op King’s Kids Israel campagne in Slovakije 2018

Sun , 28-10-2018
534 views

In 1993 stuurde de Heer een delegatie vanuit King’s Kids Zwitserland en Duitsland om wat nu King’s Kids Israël heet op poten te zetten. Afgelopen zomer zijn wij als King’s Kids Israël naar Slowakije gegaan om hun King’s Kids initiatief te helpen lanceren. Deze manier van doorgeven is duidelijk een prachtig Koninkrijksprincipe. 

King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
463 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
566 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

Upcoming Events