Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
38 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.


Kamp voor families van leiders -

Families van geloof - maart 2018

"In ieder geval zullen ik en mijn familie de Heer dienen", Jozua 24:16

Families van leiders, geroepen, toegerust en uitgezonden... Gezegend om een zegen te zijn, maar onder vuur genomen door de vijand en een tijd nodig hebben om hun banden te verdiepen en hun familievisie te verfrissen, een tijd om naar boven te verbinden door opnieuw teamgeest en naar buiten te verbinden door zich opnieuw te realiseren waarzoov ze als familieteam geroepen zijn.

Dit was het 5e familiekamp dat gehouden werd door King's Kids Israel in samenwerking met Families of Faith Switzerland en deze keer namen 17 Joodse en Arabische families deel met daarnaast 9 echtparen en families en nog veel meer individuen als staf, bij elkaar ongeveer 135 mensen.

Families of Faith Israel, dat geleid wordt door King's Kids Israel (onder House of Light) in samenwerking met een team van families en individuen van diverse Arabische en Joodse gemeentes in het land hebben als doel om families te helpen hun roeping aan te gaan en een kanaal van zegen te worden voor hun naaste omgeving en daarbuiten.

"Je bent welkom, je bent uniek en geliefd, je bent geroepen en uitverkoren als familie" waren de woorden die werden uitgeroepen en geproclameerd toen elke familie het "gangpad" afliep en de samenkomsthal binnenkwam waarvan de vloer bedekt was met tientallen kleuren van tapijten, een voor elke familie om op te zitten. Juist door die aanblik was het iederen duidelijk dat dit een andere ervaring zou worden.

We brachten tijden door van vreugdevolle lofprijs, familieteam-opbouwende activiteiten, Bijbelstudie, luisteren naar getuigenissen, gebed ontvangen, samenwerken met een familie van "het andere volk", creeren van familiethema-liederen, dromen, discussieren, knutselen en gewoon lol hebben(we genoten ook van veel geweldige maaltijden, voor het geval u zich dat afvroeg).

Onze trouwe Vader, de schepper van alle families, sprak en raakte ieders hart aan. Hij liet Zijn eigen hart zien aan elke familie op een verschillende en persoonlijke manier en Hij ontmoette ons allemaal. Alle glorie, eer en lofprijs aan Hem, de Almachtige Heer van alle generaties.

Hier zijn wat commentaren van de families die deelnamen:

  • Een familie, die alle leden wat liet schrijven:

10 jaar oud: “Ik leerde dat een goed team een team is dat samenwerkt.”

8 jaar oud: “Ik leerde dat de vijand de familie belaagt met zijn pijlen.”

6 jaar oud: “Iedereen moet samenwerken om het doel te kunnen bereiken.”

Moeder: “Dat we leren om elkaar meer te bemoedigen en de kleine overwinningen te vieren.”

Vader: “We moeten meer tijd met elkaar als gezin doorbrengen”

  • “Dit kamp hielp ons echt begrijpen hoe belangrijk het is om te plannen en toegewijd te zijn en onze familie en onze tijd als echtpaar met elkaar te beschermen.”

  • “We begrepen dat het nooit te laat is om te stoppen en herstarten met onze visie als gezin.”

  • “Deze tijd heeft al onze verwachtingen overtroffen.”

Halleluja…. Gezegend om een zegen te zijn… (Genesis 12:2)

This article is also available in English // Deutsch //

Recent News


Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
39 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

King’s Kids op detective missie

Sat , 10-3-2018
114 views

Prijs de Heer voor onze kinderen en jongeren van King’s Kids en voor elke minuut die ze met elkaar en met de Heer kunnen doorbrengen. Samen, in gezegend gezelschap en eenheid ervaren we God op nieuwe manieren en kunnen we geweldige dingen doen. Hier krijgt u een inkijkje in de King’s Kids activiteiten.

Nazareth Village dansopvoeringen 2017

Thu , 8-3-2018
127 views

In de dagen voor Kerst traden onze King’s Kids op tijdens de jaarlijkse dansopvoeringen in Nazareth Village. Het met vreugde voor de Heer dansen bracht een speciale atmosfeer die ons en het publiek inspireerde om na te denken over de echte bedoeling van Kerst en hoe Christus op de juiste manier te verwachten.

Upcoming Events