Pre summer break young King's kids activities

Thu , 13-6-2013
654 views

Young King's kids held their pre summer break activities including a weekend with their families.


 

 

De zomervakantie voor de King's Kids komt er al weer snel aan. De House of Light was vol met enthousiaste kinderen en ik kon elke glimlach zien op de gezichtjes van de kinderen toen ze naar binnengingen voor het drie uur durende middagprogramma. Hun vreugde en blijdschap laat het licht van de Heilige Geest schijnen door deze jonge kinderen van God. 

Bij het voortduren van het programma kon ik meer en meer opmerken dat de kinderen een sterke passie toonden voor lofprijzing en voor de verschillende activiteiten die voor hen waren opgezet. Zo door het jaar heen hebben de kinderen ongeveer 20 verschillende creatieve gebedsstations bijgewoond en bij elk station kregen ze nieuwe Bijbelverzen die ze in hun gebedsboekjes plakten, die met hen meegingen naar huis als leesmateriaal. Een van die stations was een "Genade"-gebedsstation. De kinderen vertelden hoe hun levens eruit zagen voor ze tot de Heer kwamen en hoe de genade van de Heer hen gered heeft in elk van hun persoonlijke levens en hun levens met hun families. In een ander station, een "Familie"-gebedsstation, kregen de kinderen een vel papier om een dankzegging aan de Heer te tekenen, kleuren of te schrijven voor hun familie met daarna een gebedsverzoek.
Aan het einde van het programma verzamelden we allemaal op het dak voor een heel bijzonder groepsafscheid. Elk kind kreeg een ballon en een marker om er lofprijzingen mee op te schrijven om de naam van Jezus te verhogen. Dit was iets heel prachtigs om te zien. Afscheid nemen was moeilijk, maar we zegenden hen en gaven hen de Genade van God mee en we vertrouwen erop dat we elkaar weer zien op zomerkampen en andere activiteiten tot ze weer bij elkaar komen voor het volgende jaarprogramma van King's Kids in oktober 2013.
 

This article is also available in English //

Recent News


Update op King’s Kids Israel campagne in Slovakije 2018

Sun , 28-10-2018
393 views

In 1993 stuurde de Heer een delegatie vanuit King’s Kids Zwitserland en Duitsland om wat nu King’s Kids Israël heet op poten te zetten. Afgelopen zomer zijn wij als King’s Kids Israël naar Slowakije gegaan om hun King’s Kids initiatief te helpen lanceren. Deze manier van doorgeven is duidelijk een prachtig Koninkrijksprincipe. 

King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
384 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
491 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

Upcoming Events