Universiteit van Bijbelse Beroepen -Textiel maken

Fri , 27-11-2015
844 views

Het tweede vak dat de jonge King’s Kids bestudeerden in hun Universiteit van Bijbelse Beroepen was textiel maken – samen met een praktische naailes


 

 

 

Tijdens de samenkomst van jonge King’s Kids van afgelopen week kregen we de tweede les van de King’s Kids Universiteit van Bijbelse beroepen. Dit betekent dat opnieuw een aantal banieren de House of Light in een universiteitsgebouw veranderde, het aanwezigheidsbord weer op de binnenkomende studenten wachtte en onze puzzelstukjes verstrekkende machine fullspeed draaide.

 

 

 

Het onderwerp van de universitaire lezing was dit keer textiel maken. Dus nadat de kinderen gezamenlijke tijd van lofprijs en een Bijbelstudie in kleine groepen hadden, kwamen ze weer samen om een korte video te bekijken over de diverse fasen in het maken van kleren: het scheren van schapen, het spinnen van de wol, het weven van de stof en het naaien van het uiteindelijke product. Daarna kregen ze een praktische les in naaien en vormden ze weer kleinere groepen om het naaien zelf uit te proberen.  Van een aantal voorgesneden vilten figuren konden ze kiezen om sleutelhangers of baretten te maken, gevuld met katoen en versierd met knoppen en andere stukken stof. Natuurlijk konden ze hun zelfgemaakte textiel mee naar huis nemen met daarbij het kernvers uit Romeinen 11:33:  Hoe onuitputtelijk zijn Gods rijkdom, wijsheid en kennis, hoe ondoorgrondelijk zijn oordelen en hoe onbegrijpelijk zijn wegen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

  

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

This article is also available in English //

Recent News


Update op King’s Kids Israel campagne in Slovakije 2018

Sun , 28-10-2018
393 views

In 1993 stuurde de Heer een delegatie vanuit King’s Kids Zwitserland en Duitsland om wat nu King’s Kids Israël heet op poten te zetten. Afgelopen zomer zijn wij als King’s Kids Israël naar Slowakije gegaan om hun King’s Kids initiatief te helpen lanceren. Deze manier van doorgeven is duidelijk een prachtig Koninkrijksprincipe. 

King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
384 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
491 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

Upcoming Events