Zomerkamp 2008 update 1

Mon , 11-8-2008
637 views

Van rondtrekken en zwemmen tot lofprijzen rond een kampvuur: dit King’s Kids kamp is op een fantastische manier van start gegaan!


 

 

‘Ik verzeker jullie: als je niet verandert en wordt als een kind, dan zul je het koninkrijk van de hemel zeker niet binnengaan” (Mattheus 18:3)

 

Van rondtrekken en zwemmen tot lofprijzen rond een kampvuur: dit King’s Kids kamp is op een fantastische manier van start gegaan! Ons thema is “het domino-effect” en we leren hoe we kunnen voorkomen dat we bezwijken voor de verleidingen van de vijand. Onze relatie met Jezus is de wortel die ons stevig plant in ons geloof en als we dat eenmaal hebben, dan hoeven we niet meer door de wereld beïnvloed te worden en gaan we zelf de wereld beïnvloeden. Het is een vreugde om de studenten deze boodschap ter harte te zien nemen. Welke taal ze ook spreken, Hebreeuws of Arabisch, ze hebben zich volop in de momenten van lofprijzing gestort en geleerd hoe samen te werken om alle barrières die er kunnen zijn te overwinnen. Het resultaat is prachtig. De studenten groeien in Christus en doen dit zij aan zij.

Overdag leren de studenten dansen en pantomime op zowel lofprijzingsliederen als hip-hop en werken hard om zich voor te bereiden op de komende optredens. Ze hebben al twee keer opgetreden en in beide gevallen sprak het publiek over hoe bemoedigd ze waren door de presentatie. Onze studenten leren om God de eer te geven voor alles wat ze doen en hoe alle lofprijs Hem toebehoort.
Sommigen hebben geleerd hoe trucs uit te halen tijdens het touwtjespringen, anderen hebben banieren gemaakt en diverse andere kunstwerken vervaardigd. Weer anderen hebben survival-technieken geleerd zoals het maken van een regenbestendige hut van takken of het verbinden van wonden. Hun activiteiten hebben heel veel plezier gegeven en hebben gediend als goede momenten om steeds meer één met elkaar te worden. .

Dank u wel voor al uw gebeden voor het werk van de House of Light en King’s Kids. God heeft in Zijn trouw verbazingwekkende deuren voor ons geopend en veel relaties hebben zich in het kamp gevormd. De belangrijkste echter is de relatie die onze studenten hebben met Jezus Christus. We vragen u dat u blijft bidden zoals Paulus bad voor de kerk van Efeze, dat hun geloof zal groeien en diep wortel zal schieten, dat zij kracht zullen hebben om op elk moment voor Christus te staan en dat zij het vermogen zullen hebben om te begrijpen - zoals heel Gods volk zou moeten - hoe wijd, lang, hoog en diep Zijn liefde is! Amen!

Wij wensen u de zegen van onze Heer Jezus Christus toe!
 

This article is also available in English //

Recent News


Update op King’s Kids Israel campagne in Slovakije 2018

Sun , 28-10-2018
393 views

In 1993 stuurde de Heer een delegatie vanuit King’s Kids Zwitserland en Duitsland om wat nu King’s Kids Israël heet op poten te zetten. Afgelopen zomer zijn wij als King’s Kids Israël naar Slowakije gegaan om hun King’s Kids initiatief te helpen lanceren. Deze manier van doorgeven is duidelijk een prachtig Koninkrijksprincipe. 

King’s Kids kinderweekend Tabgha 2018

Mon , 11-6-2018
383 views

Van 1 – 3 juni hadden we een bijzonder weekend met de jonge King’s Kids in Tabgha. We bestudeerden het Woord van God, speelden in het water, deden detective- en waterspelletjes, we knutselden en we hadden gebedsstations.

Kamp voor families van leiders

Wed , 11-4-2018
489 views

Van 23-25 maart hadden we weer een fantastische familiedag waar Joodse, Arabische en Zwitsere families aan deelnamen in Baptist Village bij Petah Tiqva. We vierden dat we gezegend zijn door onze hemelse Vader en daarom ook in staat zijn om te geven en te dienen met een vreugdevol hart en daarmee ook een zegen te zijn voor anderen.

Upcoming Events