Dankbetuigingen en gebeden

Thu , 5-10-2017
3256 views

Verheug u met ons, beste gebedsstrijders en ondersteuners, want er is vrucht van uw cruciale aanhoudende werk.


 

 Gevangeniswerk

 • "Dus wanneer de Zoon u vrij zal maken, zult u werkelijk vri zijn."(Johannes 8:36)
 • Hieronder enkelen van de vele wonderen van de Heer:
 • Y en F hebben hun gevangenschap in verschillende gevangenissen voltooid en zijn nu vrij, zowel geestelijk als fysiek. Ze zijn inmiddels gedoopt. De Heer regelde voor Y, vader van 3 kinderen, werk op christelijke plaatsen, waar hij leert onderdanig te zijn en open te staan voor het werk van de Heilige Geest in hem. Zijn gezin gaat het voorspoedig in hun wandel met de Heer. F is nog single en heeft op wonderlijke wijze de gelegenheid gekregen om onderhoudswerk te doen onder vaderlijke begeleiding van een trouwe gelovige. Hij bidt voor het plan van de Heer voor zijn toekomst.
 • N is al diverse keren in en uit de gevangenis geweest. Hij wilde nooit echt horen van Jezus’ verlossing. Afgelopen kerst gaf hij zijn leven aan Jezus. Hij leert beetje bij beetje om zijn overtredingen te belijden en anderen te vergeven en vooral te leren begrijpen dat hij niet altijd het slachtoffer is. Met Gods genade zullen over vijf maanden de gevangenispoorten voor hem opengaan, een gebedspunt is dat dit voor altijd zal zijn. Hij wacht op de Heer dat Hij hem de gelegenheid zal geven om in de juiste christelijke omgeving te leven waar hij in zijn geloof kan groeien en een goede baan kan vinden. Zijn nieuwe leven en het Licht in hem doet andere gedetineerden om hem heen vragen wat de oorzaak is van zijn troost.

House of Light en King’s Kids activiteiten

 • Van 1 –3 september hadden we een gezegende jaarlijkse House of Light conferentie bij Tabgha aan het meer van Galilea.
 • Click hier om meer te zien over Tabgha:
  http://houseoflight.net/house-of-light/index.php/at-tabgha-2018?lan=NL
 • We zijn juist terug van een tweedagelijkse trainingsconferentie voor de leiders van King’s Kids Israel. De oudere generatie traint de jongere. We plannen ook voor het komende jaar programma’s voor conferenties en kampen van oktober 2017 – augustus 2018.
 • Op 1 oktober komt Messiaans-joodse jeugd samen met ons werken op het land en Arabische jongeren ontmoeten, hun geloof te delen en voor elkaar te bidden. Het is een gebedspunt dat ze in contact met elkaar blijven, zelfs in de moeilijkste politieke tijden.
 • Click hier om meer te zien:
 • http://houseoflight.net/house-of-light/index.php/youth-meeting-with-arabs-and-jews?lan=NL
 • 6 – 7 oktober komen de King’s Kids Israel leiders samen met 5 families van King’s Kids leiders uit Zwitserland in Baptist Village om een familiedag voor te bereiden waar ruim 20 Israelische families, zowel Arabisch als Joods, elkaar op 8 oktober op dezelfde plaats een hele dag zullen ontmoeten.
 • Onze jaarlijkse kerstbezoeken aan de gevangenissen beginnen dit jaar wat eerder. Van 13 – 16 november komt een christelijke zanggroep uit Finland ons zegenen met hun aanwezigheid. Ze zullen voorgaan in lofprijzing in zes gevangenissen. Ze zullen ook de boodschap van redding geven aan hen met een christelijke achtergrond die nog niet de Heer als hun persoonlijke Redder hebben aangenomen. Als ze weer weggegaan zijn, gaan we met onze lokale groep verder met het bezoeken van gevangenen in de 15-18 andere gevangenissen. Dit gaat door in december en mogelijk ook januari. Met uw gebed zullen wij weer een vergunning krijgen om ook Soedanese en Eritrese vluchtelingen te bezoeken nadat we dat meer dan drie jaar niet gekund hebben. Dank u wel dat u met ons meegaat met deze bezoeken, zowel in gebed als financieel.

This article is also available in English // Deutsch //

Nieuws


Een paar updates

Sun , 24-1-2021
1628 views

 Deze namen zal hij dragen: Wonderbare raadsman, Goddelijke held, Eeuwige vader, Vredevorst. Jesaja 9:5b   Liefde verdraagt alles, gelooft alles, hoopt alles, volhardt in alles  (1 Kor. 13:7)   Eenheid volhardt ook ondanks de Covid-19 beperkingen, afstand houden, geen bezoeken, geen knuffels, enz. We kunnen ons nog steeds in de grenzeloze maat van Gods liefde verheugen.    En jullie, beste gebedsstrijders en vrienden, zijn een prachtig teken van goedheid van Gods hart naar het onze.    We hopen dat jullie Kerstfeest  en elke dag van het nieuwe jaar zal blijven overvloeien met Gods Liefde, Licht, Gezondheid, Bescherming en Vreugde. ‘ Een paar updates Wij, de Barhoums, seniors en juniors, en de House of Light staf, prijzen de Heer voor Zijn Zorg en bescherming gedurende het hele jaar 2020. Door de Kracht van de Heilige Geest gaan we door met de missies waarvoor we gekozen zijn om die te vervullen. De Heer is aan het werk. Gevangeniswerk   Het is niet hetzelfde om alles via de sociale media te moeten doen, vooral niet bij het "bezoeken" van gevangenen via Zoom videoconferenties. Maar God met Zijn Heilige Geest voorziet in de tekortkomingen van ons en van de sociale media.    Een aantal gedetineerden belt ons wekelijks op om een Bijbelstudie van Anis te krijgen, hun hart voor de Heer uit te storten en te eindigen met gebed terwijl Hij hun harten troost met Zijn Levende Woord.    Door de kracht van de Heer en jullie gebeden heeft een gedetineerde een operatie ondergaan en is aan het herstellen. Een andere studeert christelijke theologie via een schriftelijke cursus. Een ex-gevangene die de Heer als Zijn Redder aannam gaat morgen trouwen.   We leggen ook korte bezoekjes af aan de families van gevangenen, meestal buiten in hun eigen steden en dorpen. We proberen voor hun geestelijke en fysieke noden te zorgen.       King's Kids We kunnen wel zeggen dat de activiteiten van de King's Kids en de jonge leiders verdubbeld zijn via Zoom naast de kleine groepssamenkomsten. In augustus hielden we een paar kampen van een nacht op ons land en ondanks hadden we speciale activiteiten voor Thanksgiving en Kerst. Het House of Light land en bediening We hebben het voorrecht om het land te hebben, vol van fysieke en geestelijke vrucht. Al onze samenkomsten, bezoeken en zielszorg vindt daar plaats. Als het regent, gebeurt dit via de telefoon.   enjoy some photos here                 /. 

King’s kids kamp

Mon , 7-9-2020
1771 views

King’s Kids camp  27-31 Na maanden fysiek apart te zijn geweest hadden we eindelijk de kans om een King's Kids kamp te houden op het land van Abu Naeem (Anis Barhoum) met de jongeren. Het thema was "Kerstmis in augustus"- om onze ogen te richten op de redding die is gekomen en nog zal komen, geïnspireerd door de verzen in Lucas 2:30-32 die Simon sprak toen hij het kindje Jezus zag: "...Want met eigen ogen heb ik de redding gezien die U bewerkt hebt ten overstaan van alle volken: een licht dat geopenbaard wordt aan de heidenen en dat tot eer strekt van Israël, uw volk."   Er waren speciale momenten van lofprijs, stille tijd, gebed voor de natiën, daarnaast plezier maken, gewoon bij elkaar zijn en spelletjes. Ons doel en ons gebed is voor de jongeren om de goedheid en redding van de Heer werkelijk te ervaren zelfs door moeilijke tijden, lijden en pijn, om Hem te kennen, van Hem te houden en enthousiast en gefascineerd te zijn door Zijn redding. Dank jullie wel voor jullie liefde en gebed.   King's Kids Galilea.

King’s Kids kamp

Mon , 31-8-2020
1682 views

  Goedemiddag,   Aankondiging van King’s Kids kamp dit weekend:    --------------------   Bid alsjeblieft voor ons. Vandaag beginnen we met een King’s Kids kamp op het land van onze (schoon)ouders Anis en Nawal Barhoum. Er mogen volgens de huidige regels maar 30 personen op hetzelfde moment in een open ruimte zijn. Daarom zullen we elke avond een verschillende groep hebben: eerst de jongere tieners, daarna de leiders & helpers en dan de oudere tieners. Het thema gaat over redding en innerlijke genezing.  Bid alsjeblieft voor redding van sommigen van hen, nieuwe toewijding aan de Heer voor anderen en groei en toerusting voor de helpers en leiders.  Trouwens, school begint volgende week onder bepaalde restricties. Dat zijn nieuwe uitdagingen en nieuwe kansen voor ons als gezin. ? Dank jullie wel dat jullie naast ons staan als familie en in het werk! Veel liefs, De Grimbergs.  

Upcoming Events


U bent hier: House of Light > About