Dankbetuigingen en gebeden

Thu , 5-10-2017
97 views

Verheug u met ons, beste gebedsstrijders en ondersteuners, want er is vrucht van uw cruciale aanhoudende werk.


 

 Gevangeniswerk

 • "Dus wanneer de Zoon u vrij zal maken, zult u werkelijk vri zijn."(Johannes 8:36)
 • Hieronder enkelen van de vele wonderen van de Heer:
 • Y en F hebben hun gevangenschap in verschillende gevangenissen voltooid en zijn nu vrij, zowel geestelijk als fysiek. Ze zijn inmiddels gedoopt. De Heer regelde voor Y, vader van 3 kinderen, werk op christelijke plaatsen, waar hij leert onderdanig te zijn en open te staan voor het werk van de Heilige Geest in hem. Zijn gezin gaat het voorspoedig in hun wandel met de Heer. F is nog single en heeft op wonderlijke wijze de gelegenheid gekregen om onderhoudswerk te doen onder vaderlijke begeleiding van een trouwe gelovige. Hij bidt voor het plan van de Heer voor zijn toekomst.
 • N is al diverse keren in en uit de gevangenis geweest. Hij wilde nooit echt horen van Jezus’ verlossing. Afgelopen kerst gaf hij zijn leven aan Jezus. Hij leert beetje bij beetje om zijn overtredingen te belijden en anderen te vergeven en vooral te leren begrijpen dat hij niet altijd het slachtoffer is. Met Gods genade zullen over vijf maanden de gevangenispoorten voor hem opengaan, een gebedspunt is dat dit voor altijd zal zijn. Hij wacht op de Heer dat Hij hem de gelegenheid zal geven om in de juiste christelijke omgeving te leven waar hij in zijn geloof kan groeien en een goede baan kan vinden. Zijn nieuwe leven en het Licht in hem doet andere gedetineerden om hem heen vragen wat de oorzaak is van zijn troost.

House of Light en King’s Kids activiteiten

 • Van 1 –3 september hadden we een gezegende jaarlijkse House of Light conferentie bij Tabgha aan het meer van Galilea.
 • Click hier om meer te zien over Tabgha:
  http://houseoflight.net/house-of-light/index.php/at-tabgha-2018?lan=NL
 • We zijn juist terug van een tweedagelijkse trainingsconferentie voor de leiders van King’s Kids Israel. De oudere generatie traint de jongere. We plannen ook voor het komende jaar programma’s voor conferenties en kampen van oktober 2017 – augustus 2018.
 • Op 1 oktober komt Messiaans-joodse jeugd samen met ons werken op het land en Arabische jongeren ontmoeten, hun geloof te delen en voor elkaar te bidden. Het is een gebedspunt dat ze in contact met elkaar blijven, zelfs in de moeilijkste politieke tijden.
 • Click hier om meer te zien:
 • http://houseoflight.net/house-of-light/index.php/youth-meeting-with-arabs-and-jews?lan=NL
 • 6 – 7 oktober komen de King’s Kids Israel leiders samen met 5 families van King’s Kids leiders uit Zwitserland in Baptist Village om een familiedag voor te bereiden waar ruim 20 Israelische families, zowel Arabisch als Joods, elkaar op 8 oktober op dezelfde plaats een hele dag zullen ontmoeten.
 • Onze jaarlijkse kerstbezoeken aan de gevangenissen beginnen dit jaar wat eerder. Van 13 – 16 november komt een christelijke zanggroep uit Finland ons zegenen met hun aanwezigheid. Ze zullen voorgaan in lofprijzing in zes gevangenissen. Ze zullen ook de boodschap van redding geven aan hen met een christelijke achtergrond die nog niet de Heer als hun persoonlijke Redder hebben aangenomen. Als ze weer weggegaan zijn, gaan we met onze lokale groep verder met het bezoeken van gevangenen in de 15-18 andere gevangenissen. Dit gaat door in december en mogelijk ook januari. Met uw gebed zullen wij weer een vergunning krijgen om ook Soedanese en Eritrese vluchtelingen te bezoeken nadat we dat meer dan drie jaar niet gekund hebben. Dank u wel dat u met ons meegaat met deze bezoeken, zowel in gebed als financieel.

This article is also available in English // Deutsch //

Nieuws


Paaskamp voor jongeren 2017

Wed , 19-4-2017
204 views

25 King’s Kids jongeren en 10 leiders kwamen bij elkaar voor een special Paaskamp op een grote ruimte rond het huis van Alon en Rajaa’. Het doel was om hen te helpen te groeien in de relatie met de Heer, om Hem beter en beter te leren kennen, om hen te onderwijzen en begeleiden in hun geestelijke wandel. 

Kerstprogramma Nazareth Village – december 2016

Mon , 2-1-2017
439 views

Een lachend gezicht verblijdt het hart, een goed bericht verkwikt het lichaam (Spreuken 15:30)

King’s Kids treden op met koor EtCetera

Thu , 26-5-2016 by Ruud
473 views

In mei 2016 ondersteunden de King's Kids Israel het Finse gospelkoor EtCetera met dansen tijdens drie optredens van hun Israel tour. 

Upcoming Events


U bent hier: House of Light > About